We zijn gevestigd naast het voormalig pannenkoekenhuis aan de Wold. Daar hebben we van de Gemeente Lelystad een stuk grond gekregen waar we druk in de weer zijn. Er zijn een hek en een grote kas geplaatst, tegenwoordig staat er ook een portocabin, ook geschikt voor rolstoelen.

Onder professionele begeleiding kunnen kinderen en volwassenen hier zelfstandig en in alle vrijheid zichzelf leren ontwikkelen. Dit wordt bereikt door een lichamelijk welzijn, gezond eten, lichaamsbeweging in de vorm van arbeid, sport en spel en zeker niet te vergeten, rust.

Essentieel is verantwoordelijkheid die mensen  ieder voor zich en gemeenschappelijk dragen voor een goede gang van zaken op de locatie.

Hierdoor ontwikkelen zij een gevoel van onafhankelijkheid en eigenwaarde. Dit vertrouwen is nodig om in de snel veranderende maatschappij te kunnen functioneren.

 

Wold 11-10 8225 AA Lelystad

Deze locatie biedt de mogelijkheid van een ruimte voor kinderen jong en oud, volwassenen en begeleiding, een plaats waar meerdere mensen kunnen koken en gezamenlijk kunnen eten, een plaats waar zelf voor groenten, fruit, kruiden en bloemen gezorgd kan worden. De ruimte is geschikt voor creatieve uitingen zoals toneel, schilderen, dans en muziek en waar samenwerking met anderen kan plaatsvinden.

logominimaal kopie

OPENINGSTIJDEN
U kunt ons op onderstaande tijden op de tuin op Wold 11-10 vinden:
- maandag 10.00 - 12.00

- woensdag 10.00 - 12.00
- vrijdag 10.00 - 14.00
Mocht u ons op een ander moment willen bezoeken, stuur dan even een mailtje.

_________________

Wij zijn een door de SSB erkend als erkend leerbedrijf
voor gespecialiseerd pedagogisch medewerkers.
_________________
Wij zijn als zorgaanbieder gecertificeerd
met een AGB code onder nummer 41411981.

_________________

Wilt u mee doen met een echte FOODWALK?
logo lekker landschap

4Fusion is mede mogelijk gemaakt door steun van

Berichten

Archief

logominimaal kopie

refresh_green

refresh_green

refresh_greenx